Noe

Fotògrafa

Mai se m’ha donat bé parlar de mi, i encara que sóc xarradora, lo meu no són les paraules, m’expresse millor mitjançant les imatges.

M’agrada innovar, m’agrada dissenyar, m’agrada el món de la imatge… en definitiva m’agrada tot allò relacionat amb les arts. Però com no, m’agrada especialment el somriure dels xiquets, el veure com et poden regalar moments màgics i únics i tindre la sort de poder plasmar aquest moment i gaudir d’aquest instant tota la vida.

Per tant, pense que les imatges transmeteixen molt més que les paraules. Ací vos deixe unes instantànies per a que gaudiu amb elles.

Ahhh!! i recordeu que el més important en la vida és gaudir-la, i si és amb imatges xules millor que millor. MUAKKA!!

Nunca se me ha dado bien hablar de mí, y aunque soy algo charlatana, lo mío no son las palabras, me expreso mejor mediante las imágenes.

Me gusta innovar, me gusta diseñar, me gusta el mundo de la imagen… en definitiva me gusta todo lo relacionado con las artes. Pero como no, me gusta especialmente la sonrisa de los niños, el ver cómo te pueden regalar momentos mágicos y únicos y tener la suerte de poder plasmar este momento y disfrutar de éste instante toda la vida.

Por todo esto, pienso que las imágenes transmiten mucho más que las palabras. Aquí os dejo unas instantáneas para que disfrutéis con ellas.

Ahhh!! y recordar que lo más importante en la vida es disfrutarla, y si es con imágenes chulas mejor que mejor. MUAKKA!!